Teknisk Kurs Azimut

/ / News
Azimut Technical School

NY OPPDATERING PÅ TEKNISK:

23 Februar, 2014

WIRING SYSTEM ONBOARD IN AZIMUT 2014

Azimut_wiring_course_2014Vi har deltatt på nye tekniske kurs hos Azimut i uka som var.

Har da blitt  oppdatert på det nye innen de elektriske anleggene på modellene  45 Fly 54 Fly  AZ64, AZ MAGELLANO 50,  AZ 55S.

Mål
Omfattende kunnskap om elektriske ledninger systemer. Kunnskap om å anskaffe og administrere informasjon om de elektriske systemene. Forstå unnfangelsen og lokalisering av de elektriske systemene. Anskaffe kapasitet til å gripe inn mens vedlikehold og reparasjoner blir utført.

Merverdi
En økning i ledelse bevissthet om reparasjon og vedlikehold operasjoner. En bedre forståelse av tekniske karakteristika og tilpassede spesifikasjoner.

 

RAYMARINE SYSTEMENE OMBORD I DEN NYE AZIMUTENE

Raymarine Kurs

Her har vi gått gjennom Raymarine sine nye enheter og hva enheter som tilbys båtkjøper på båt modellene. Videre hva som Raymarine bruker nå av kabel system og interface protokoller (Can Bus Språk).

Det var en nyhet hos Azimut som var veldig interessante.  I samarbeid med EmpirBus™ , Raymarine Italia og Azimut kommer de nå med «Digital Switching». Ett system  som integrerer båte overvåkningssystem direkte på multifunksjonsplotterne. Her får alle alarmer og mulighet til å styre båtens systemer direkte på Raymarines «touch» skjermene. Foruten at det er imponerende flott og pratisk så blir det en mindre skjerm på instrument bordet å ha plass til. Du får også Raymarines motor overvåkning på skjermen med den nye ECI 100 konverteren.

EMNER

-Standard Raymarine systemer diagrammer  Empirbus

-Raymarine produktlinje

-Egenutviklet data kommunikasjons system

-Bruk og hoved kalibrering

-Feilsøking / diagnostikk

-Tester økter på hovedprodukter

 

 

Azimut Digital Switching  Digital_switching2

 

Kunnne du tenkte deg oppgradering kartmaskinene i båt? LES MER HER

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.